Helyi lopások

2020.09.12

100 zenekar kerülhet az utcára: bezárják a Dürer Kertet és a Keleti Blokkot

Orbánék luxusszállodát építenek az ellopott egyetemi épület helyére az Ajtósi Dürer soron. Így darál be mindent a Fideszmaffia.

2020.09.11

Bayer Zsolt beismerte, hogy törvénytelenül szerzett lakásokat a Várban

Az ügyvédek tanácsait követve játszotta ki a törvényeket a mocskos szájú propagandista.

2020.08.07

Tarlós borzalmas öröksége: sosem látott hiány 2019-ben a BKK-nál

Több, mint hatmilliárdot bukott Budapest a tapló Tarlós alkalmatlansága miatt befalsult elektronikus jegyrendszeren. Karácsony Gergely szerint a politikai felelős megvan: a Fidesz, de büntetőjogi felelősségre vonás is várható.

2020.06.24

Újabb felesleges sportcsarnok épül Budapesten

Egyelőre csak szürke bentonmonstrumok és a négy óriásdaru látható abból a sportcsarnokból, ami közel 80 milliárdos költséggel épül a Népligetnél.

2020.06.16

Szomorú hír - Lopják a közterületre kiültetett virágokat a XVIII. kerületben

Az önkormányzat vezetői sok pénzt költenek arra, hogy a kerületet virágok borítsák, a Városgazda munkatársai pedig sokat dolgoznak ennek megvalósításán. Nem törődött ezzel az, aki elkezdte kiásni és ellopni a palántákat.

2020.06.10

18 milliót vett el a fideszes Ughy Attila a XVIII. kerület lakóitól

Ughy Attila a XVIII. kerület korábbi polgármestere minimum 18 millió forinttal nem tud elszámolni, melyet a kerület kasszájából vett ki.

2020.04.06

800 millió forintot vesz el a kormány a XVIII. kerülettől

Az önkormányzatok eddig sem kaptak plusz pénzt a kormánytól a járvány elleni védekezéshez, szombaton Gulyás Gergely bejelentette további pénzeket vonnak el tőlük. A gépjárműadók elvétele a XVIII. kerületnek 800 millió forintos mínuszt jelent.

2020.04.01

A Városgazda18 nevében csalók gyűjtenek pénzt a XVIII. kerületben

Sajnos a XVIII. kerületben is megjelentek a csalók. Telefonon hívják fel a helyi lakosokat, és azt állítják, hogy lélegeztetőgépre gyűjtenek. Szaniszló Sándor (DK) polgármester azt kéri mindenki legyen óvatos.

2020.03.05

A Fidesz 5 főbűne a XVIII. kerületben

Nem volt könnyű helyzetben Szaniszló Sándor (DK), mikor 2019 októberében polgármesterré választották. Elődje Ughy Attila elég sok csontvázat hagyott a szekrényben. Ugyanígy volt ezzel Kunhalmi Ágnes (MSZP) is, aki 2018 tavaszán lett a kerület országgyűlési képviselője. Elődje az a Kucsák László volt, aki még a keresztrejtvényekben is szerette, ha az ő neve lesz a megoldás. Összegyűjtöttük, hogy 9 évnyi Fideszes befolyásoltság mennyi kárt okozott a XVIII. kerületben.

2020.02.16

Minden jel szerint Orbán legfőbb kultúrharcosa egy futóbolond

Orbán egyik legfőbb kultúrharcosának és talpnyalójának, Szakács Árpádnak rengeteg vérlázító és ostoba megszólalása volt már, most azonban sikerült ezeken is túltennie. Rémisztő, hogy ilyen emberekre fontos feladatokat bíz Orbán.

2020.02.05

E-jegyrendszer: Budapest még Tarlós bűneit fizeti

Még mindig Tarlós hibái miatt szívnak a budapestiek. Most éppen az e-jegyrendszerrel kapcsolatban estek ki csontvázak a szekrényből.

2019.12.05

Karácsony Gergely kirúgta az FKF vezérét

Karácsony Gergely kirúgta az FKF vezérigazgatóját, mivel elfogadhatatlan módon kezelte a decemberi első havazást, ráadásul Orbán és Mészáros pénztárcáját tömte a budapestiek pénzéből.

 

2019.11.25

Pofátlanság: a mi pénzünkből újítják fel Tiborczék kastélyát

Azt gondolhatnánk, hogy nincs lejjebb, de van. Ismét sikerül közpénzt lopnia az Orbán-klánnak, hogy majd könnyen fel lehessen újítani az új Tiborcz kastélyt, amit persze fillérekért vásároltak meg ezek a csicskák.

2019.10.12

A fideszes plakátokat védi, az ellenzékieket nem a választási bizottság

Nagy Károly aktivistáival könnyedén leszedhető matricát tett Ughy Attila egyik plakátjára, hogy rávilágítson: 650 millió forintot költött a Fidesz-báb propagandára. A véleményük kinyilvánításáért 149 ezer forintos büntetést kaptak.

2019.10.10

Krumplival és almalével vásárolna szavazatot Ughy

Sok más kormánypárti politikus után a XVIII. kerületi Fidesz-bábnak, Ughy Attilának is eszébe jutott, hogy adófizetői pénzen kampányoljon almalé- és krumpliosztással. A pestszentlőrinci választópolgárok azonban átlátnak a szitán, leleplezték Ughy próbálkozását.

2019.10.08

Még a keresztrejtvénynek is Kucsák lett a megfejtése

Csaló és hányingerkeltő módon kampányolt a kerületben a tavalyi választásokra készülve a fideszes Kucsák László. Az önkormányzat cége több tízezer olyan kiadványt adott ki, amelynek tucatnyi oldala a politikust hirdette. Még a keresztrejtvény is.

2019.10.08

Áron alul osztgatja a Fidesz az önkormányzati lakásokat

Egyre több fideszes fővárosi önkormányzat adja el mélyen áron alul a lakásait, pedig elviekben bőven lehetne rajtuk nyerészkedni is. Vajon mi áll megint a háttérben?

2019.10.02

Zsebre temetnek Budapesten? Tarlós még a temetőket sem képes felügyelni

Míg Ferencvárosban a parkolási mutyival lopták meg az adófizetőket, addig a fővárosban temetkezési intézet körül alakul egy jókora botrány. Nem elég, hogy Tarlós a látszat kedvéért kirúgat két embert, teljes körű vizsgálat kell!

2019.10.02

Mennyi pénzt vettek ki a budapestiek zsebéből Orbánék?

Jó kérdés, a választ azonban nem olyan egyszerű megadni, hiszen attól függ, hogy honnan nézzük. Ami biztos: a veszteség százmilliárdokban mérhető.

2019.09.30

Egy méterrel keskenyebb utcák az útfelújítás után

Akár 120 centiméterrel is keskenyebb lett az úttest egyes utcákban, miután a csatornázást követően újraaszfaltoztak. Kivétel volt a helyi Fidesz frakcióvezetőjének körzete. A felújítás kivitelezői között volt Mészáros Lőrinc egyik cége is.

2019.09.29

E-jegy: Az alkalmazás, ami Tarlóshoz hasonlóan nem foglalkozik az emberekkel

Egy szerethető, jól használható alkalmazásnak a felhasználóból kéne kiindulnia. Ezt nem sikerült teljesítenie Tarlósék teljesen elhibázott 10 milliárdos elektronikus jegyrendszerének. Szakértővel beszélgettünk a rendszer legnagyobb hibáiról.

2019.09.28

A budapesti e-jegyrendszer akkora bukta, mint Tarlós városvezetése

Tarlós István regnálásának egyik szimbóluma az adófizetők tízmilliárdjaiba kerülő budapesti elektronikus jegyrendszer. Évekig bénáztak a bevezetésével, majd, miután végre elindulna, kiderült, hogy az egész úgy rossz, ahogy van. Szakértővel beszélgettünk az e-jegy kapcsán.

2019.09.26

Iszonyúan bűzlik a Vasvári napok pénzügyileg

Titkolózás, terelés és hazugságok - a szokásos fideszes bábszínházat játsszák a csicskák.

2019.09.24

Karácsony: a főváros rendkívüli közgyűlését kezdeményezzük

A fideszesek ma reggel is, mint mindig, fejvesztve hagyták el a süllyedő hajót: a kormánypárt bizottsági többsége ugyanis poftátlan módon egész egyszerűen nem ment el a bizottsági ülésre. 

2019.09.24

Újabb százmilliókkal lopta meg a Fidesz a budapestieket

Tarlós és fideszes társai lopása miatt közel 500 millió forinttal drágult már megint az 1-es villamos meghosszabbítása. Október 13-án meg kell állítanunk Orbán és bábjai ámokfutását!

2019.09.23

Ughy Attila szerint a kerület kiegyenlítette adósságait

Amikor a fideszes polgármester Facebook-posztban jelzi, hogy nincs több adóssága a kerületnek, akkor azért lesülhetne a pofájáról a bőr.

2019.09.20

Még egy fideszes jelölt, aki gyerekekkel kampányol

Müller Gyöngyi, a XVIII. kerületi fideszes képviselőjelölt bátran szórja a közpénzeket és arra is magasról tesz, hogy nem lehet gyerekeket felhasználni a kampányokhoz.

2019.09.03

Karácsony: A városoknak kell adni az EU-pénzeket

Mivel a Fidesz-kormány úgy is csak ellopja, az EU-s pénzeket inkább a városoknak kell adni.

 

2019.09.01

Szaniszló Sándor: évek óta nem újultak meg az iskolák

Szaniszló Sándor: Már két éve nem történt semmi az iskolafelújítási programból

Kövessen minket

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom