Ez igen - Kunhalmi Ágnes egy percet sem tétlenkedik a Parlamentben

Ez igen - Kunhalmi Ágnes egy percet sem tétlenkedik a Parlamentben

Míg a fideszesek csak azért járnak be a Parlamentbe, hogy megszavazzák az Orbán által utasított dolgokat, addig Kunhalmi Ágnes beadványokkal, és felszólalásokkal hívja fel a problémákra a figyelmet, és javasol megoldásokat. 

A fideszcsicskák csak azért járnak be a Parlamentbe, hogy bólogassanak Orbán Viktornak, és felvegyék milliós fizetésüket, addig az ellenzéki képviselők, köztük Kunhalmi Ágnes (MSZP) a XVIII. kerület országgyűlési képviselője teszi a dolgát. Képviseli azoknak az embereknek az érdekét, akik bizalmat szavaztak neki, sőt azokét is, akik másra szavaztak.

Kunhalmi Ágnes 2018 óta több, mint 100 önálló beadványt terjesztett elő és 54 alkalommal szólalt fel azért, hogy a helyi lakosságot képviselje. 

Mivel a Fidesz megszavazta a képviselők fizetésemelést, így Kunhalmi Ágnes fizetése is megemelkedett, de ő az emelés összegét (a többi MSZP-s képviselővel együtt) jótékony célra ajánlotta fel és ő maga is tevékenyen részt vesz a rászorulók megsegítésében.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.09

Jó hír - Újra nyitott a Pintér Kálmán (Pestszentimrei) Szakrendelő

"További jó hír, hogy megszüntettük a kerületünkben a szakorvos hiányt" - mondja Szaniszló Sándor (DK) kerületünk polgármestere.

  • 2020.07.08

Minden XVIII. kerületi családtól 100 ezer forintot vesznek el Orbánék

A vámpírkormány több, mint 2 milliárd forintot vesz el kerületünktől jövőre, ez családonként csaknem 100 ezer forintot jelent.

  • 2020.07.07

10000 gyerek nyári táborozását támogatja a Fővárosi Önkormányzat

Ezzel próbálunk segíteni a járványhelyzet és a kijárási korlátozások, iskola- illetve óvoda bezárások miatt szabadsághiánnyal küzdő szülőknek - írta közösségi oldalán Karácsony Gergely baloldali főpolgármester.