Megszépülnek a XVIII. kerület művelődési házai

Megszépülnek a XVIII. kerület művelődési házai

Megszépül kerületünkben a Kondor Béla Közösségi Ház, és a Rózsa Művelődési Ház is. 

Újrafestik a Rózsa Művelődési Házat

Utoljára láthatjátok ilyen sárgának a Rózsa Művelődési Ház falait, ugyanis munkatársaink elkezdték kifesteni az épület helyiségeit - írja Facebook oldalán a Városgazda18.

Kerületünk ikonikus kulturális intézményében több mint 10 éve festettek utoljára, úgyhogy ráfér a felújítás. Már a festési munkálatok előkészítése sem kis falat, ugyanis nagy felületeket kell letakarniuk és maszkolniuk.
Az intézményben a festés után a jelenleg sárga színű falak fehérek lesznek, a szürke oszlopok szürkéskék színt kapnak, a piros színű felületek pedig a piros kicsit más árnyalatával illeszkednek majd az összképbe. Arra is odafigyelnek, hogy sokáig szép maradjon az épület, így a gyorsan koszolódó részeken latex festéket használnak majd, hogy minél tovább tisztán lehessen tartani.
Örülhetünk a Kondor Béla Közösségi Ház elöregedett parkettájának a megszépülésének is, ami a Városgazda18 Intézmény-üzemeltetési Divíziójának a bonyolításában újult meg.

A járvány, a válság és a kormány nehezítései ellenére is folyamatosan épül, szépül és megújul kerületünk. Ősszel folytatódik Pestszentimrén a járdaépítés is, a Tarkő utca és a Halomi út kereszteződésénél gyalogátkelőhely épül.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.25

Így is lehet - Orbánék elvesznek, Szaniszló Sándorék segítenek

3,8 millió forint gyorssegélyt nyújtott a XVIII. kerületi önkormányzat a vámpírkormány elvonásai miatt nehéz helyzetbe került pestszentimrei Wesley kincsei Iskolának.

  • 2020.09.25

Kézfertőtlenítőkkel segíti a védekezést a BKK a metróállomásokon

Tizenhárom forgalmas metróállomáson biztosítja az érintésmentes kézfertőtlenítés lehetőségét a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), ezzel segítve a koronavírus-járvány elleni védekezést.

  • 2020.09.25

Budapest vezetése segítséget nyújt a turizmusnak, vendéglátásnak

Míg a Fidesz-rezsim belerúg a fővárosi vendéglátósokba, addig Karácsony Gergely és városvezetése valódi segítséget nyújt nekik.