Szaniszló: Nem hagyjuk, hogy Orbánék tönkretegyék szakrendelőinket

Szaniszló: Nem hagyjuk, hogy Orbánék tönkretegyék szakrendelőinket

A vámpírkormány újabb merényletre készül, ezúttal a szakrendelőket készülnek tönkretenni. Szaniszló Sándorék ezt NEM hagyják!

Az Orbán-kormány tönkretenné a szakrendelőket

A XVIII. kerületnek két szakrendelője van, ezeket 1,1 milliárd forintból tartja fenn az önkormányzat. Orbánék legújabb terve ezek működését veszélyzeteti, betegek maradhatnak ellátás nélkül. Agyrém.

A felcsúti miniszterelnöknek és a 132 bátor társának NEM volt elég, hogy az elmúlt 10 évben leamortitálták az összes kórházat, elüldözték az orvosokat, ápolókat, most a szakrendelőket fenyegetik. 

Orbán elpusztítja azt is, ami eddig még működött 

A Fidesz még rúg egy utolsót, a már amúgy is a padlón fekvő egészségügyi rendszerbe. Legújabb agymenésük szerint államosítanák a szakrendelőket, amiket az önkormányzatok erejükön felül, állami segítség nélkül próbálnak életben tartani.
A kormány mostani tervével azoknak az ellátása lehetetlenülne el, akiket a szakrendelőkben az egynapos sebészetettel, és a szakrendelések széles körével, a kórházakat mentesítve tudunk gyógyítani - mondja Szaniszló Sándor (DK) kerületünk polgármestere. 
Szaniszló szerint a Fidesz által lezüllesztett egészségügyi rendszerben csak pár aprócska sziget maradt, ahol az ellátás minősége nem csökkent. Ezek azok a szakrendelők, és alapellátást biztosító intézmények, amiket az önkormányzatok erejükön felül, az állam helyett finanszíroznak. Most ennek a szétverésére készülnek Orbánék.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.10

Hatalmas károkat okozott a vihar a XVIII. kerületben

A Városgazda18 egy kárelhárító csapatot hozott létre a károk gyors és hatékony felszámolására.

  • 2020.08.07

Újra szúnyoggyérítés a XVIII. kerületi erdőkben

Tegnap este a Pestszentimrei és a Pestszentlőrinci erdőkben irtották a szúnyogokat. 

  • 2020.08.06

Erre számítson, aki szombat éjjel a Nemes utca felé megy

Felújítási munkák miatt augusztus 8-án éjjel le lesz zárva a vasúti átjáró.