8 milliót kap a pénzünkből tokaji apartmanjára a Borsodi Fidesz-csicska

8 milliót kap a pénzünkből tokaji apartmanjára a Borsodi Fidesz-csicska

Orbán szerint nem baj, hogy Demeter Ervin kormánypárti megbízott, mivel magyar ember. Simán támogathatják milliókkal az egyébként sem szűkölködő politikust, mert nemzetgazdasági érdek.

A Magyar Turisztikai Ügynökség vissza nem térítendő támogatással segíti a magyar szálláshely tulajdonosokat. A Kisfaludy-pályázat keretein belül nagyjából mindenki nyert, egyet leszámítva: Budapestet, a turizmus magyar központja nem kap egy fillért sem. Mondhatjuk, hogy a kormány ingyen pénzt oszt, nehogy feltűnjön, mennyit kaszálnak a Fidesz közeli oligarchák.

Mindenkit támogatnak, a csicskákat is.

Van pár dolog, ami mégis szemet szúr. Szatmáry Kristóf fideszes országgyűlési képviselő badacsonyi panziójára kapott milliós támogatást, és még a kegyvesztett Simicskának is leesett 5 millió forint. Itt a következő csicska, akit a magyar állam segít ki:

Demeter Ervin Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kormánymegbízott 8 millió forintot kap tokaji szálláshelyének fejlesztésére.

A politikus cégének, a Demetervin Kft.-nek 2018-ban 37 millió forintos forgalma volt. Ezek után van bőr a képén, és támogatásért kuncsorog. 2011 óta tölti be a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei kormánymegbízott tisztséget. Orbán nevezte ki, aki szerint:

A közigazgatásnak nincs más létjogosultsága és más mértéke, mint az emberek és a haza szolgálata.

Úgy látszik, ez fordítva is működik. A haza milliókkal szolgálja a párt csicskáit, akik már eleve olyan tehetősek, hogy telik nekik luxusbirtokra, jachtozásra, röpködésre, de még balatoni nyaralásra is. Miközben a magyar emberek többségének még egy egyszerű szállásra sem futja, pláne, ha egész nyáron dolgozik, hogy valahogy túléljen a családja.

Csak a haza szolgálata miatt.

A Fidesz már többször megpróbálta lenyomni a torkunkon, hogy teljesen rendjén van a párthoz közeliek támogatása:

Mivel a fejlesztéseket magyar emberek hajtják végre, és magyar embereknek adnak munkát, a magyar gazdaságot szolgáljak. Ez pedig nemzetgazdasági érdek.

Tehát nemzetgazdasági érdek, hogy Mészáros a lepukkant szállodáit a magyarok pénzén újítsa fel. Az állam másokat is elláthat közpénzzel, nehogy a nehezen összeharácsolt milliárdjaikból költsenek: Hernádi Zsoltnak és Garancsi Istvánnak is jár az esély, mert szintén magyarok.

Orbán azt próbálja bemesélni, hogy 10 év alatt csak azért tömte tele a strómanokat, mert a haza érdekeit tartotta szem előtt. Ilyen baromságot csak az képes mondani, aki az egész nemzetet hülyének nézi, és még a saját apjából is csicskát farag.

Via.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.28

A piáló Orbán Viktorral ünnepelhetjük az egymillió alkoholista országát

10 éves a pálinkafőzés szabadsága, a miniszterelnök ezt pálinkanyakalással ünnepelte meg. Így mutat példát a fiataloknak egy felelőtlen vezető.

  • 2020.09.28

DK: Már Matolcsyék is elismerik, hogy brutális áremelkedés vár ránk

A Demokratikus Koalíció arra szólítja fel a kormányt, azonnal kezdjen gazdasági válságkezelésbe.