Fodor most a Kossuth rádióban nyalizott Orbánnak

Fodor most a Kossuth rádióban nyalizott Orbánnak

A kimúlt SZDSZ egyik legjelentéktelenebb korábbi vezetője, aki korábban Gyurcsány Ferencet miniszterelnökként, Orbán Viktort pártelnökként árulta el, most ismét a Fidesznek puncsol csattogó nyelvvel.

"Mindig visszautasítottam azokat a kritikákat, amelyek szerint diktatúra lenne Magyarországon” – mondta Fodor Gábor a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. Hozzátette, élt már diktatúrában a rendszerváltozás előtt, és tudja milyen, ha nincsenek szabad választások, s ha a társadalom tagjai nem mondhatják el véleményüket, mert letartóztatás jár érte.

Hol volt Fodor Gábor akkor, amikor Orbán Viktor rendőrsége embereket hurcolt el hajnalban a házukból, mert csúnyákat írtak a Facebookon a felcsúti miniszterelnökről? És amikor több mint száz ember ellen indul rémhírterjesztés miatt eljárás egy antidemokratikusan megszavazott törvény alapján? Átaludta? Vagy talán a riviérai villájában karanténozott az egykori korrupt megélhetési politikus? Az is lehet, hogy csak simán harminc ezüstért kezdte most megint egykori gazdája kezét nyalogatni.

Vagy - Hofi Gézát idézve - egyszerűen csak:

"nem találja a helyét, ha nem szaros a szája"

Fodor Gábor előző (második) felesége egyébként már 2016-tól nyíltan a Fidesznek dolgozik, Balog Zoltán regnálása alatt az EMMI miniszteri biztosa volt, később Novák Katalin államtitkár szakmai tanácsadója lett, az általa vezetett intézmény felújítását a Fidesz-kormány tavaly 400 millió forinttal segítette.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.12

Soros: Orbán és Kaczynski elfoglalták az államot, ők az EU belső ellenségei

Orbán Viktor Magyarországon és Jaroslaw Kaczynski Lengyelországban elfoglalták az államot, és mozgalmaik ellenzik azokat az értékeket, amelyek alapján az Európai Uniót megalapították - véli Soros György.

  • 2020.08.12

Az amerikai külügyminiszter nagy ívben elkerüli Magyarországot Orbán miatt

Közép-európai körutat tesz Mike Pompeo, az USA külügyminsztere. A kínai kommunista diktatúrával pajtizó Orbánnal inkább nem akar találkozni.

  • 2020.08.12

Hé csicskasajtó! Orbán nem szeretetből, hanem gyűlöletből mutat példát! - FFF

Míg Orbán csicskái hős vezérnek próbálják behazudni a felcsúti miniszterelnököt, addig a valóságban már szinte minden embercsoport ellen indított aljas gyűlölethadjáratot.