Karácsony Gergely: A családok támogatása nem lehet pártpolitikai kérdés

Karácsony Gergely: A családok támogatása nem lehet pártpolitikai kérdés

A főpolgármester szerint mindannyiunk érdeke, hogy egy olyan városban éljünk, amely ösztönzi a gyermekvállalást, és ahol szívesen alapítanak a városlakók családot.

Karácsony Gergely facebook bejegyzésében jelentette be, hogy a Fővárosi Önkormányzati is támogatja a Három Királylány Mozgalom kezdeményezéséhez.

A budapesti Városházára is kikerült egy babazászló.
Fontos, hogy a gyermekek érdekeit, biztonságos fejlődésüket tartsuk szem előtt. Ezért is szeretnénk együttműködni a mozgalommal a kismama barát város megteremtésében, legfőképpen a közlekedés és a közterületek fejlesztése területén - írta a főpolgármester.
Karácsony Gergely nem száll be a zászlóháborúba, amit a Fradi ultráinak egy csoportja kezdett, amikor eltávolították a Ferencvárosi Önkormányzat épületére kihelyezett szivárványos zászlót. Csakúgy, mint Kunhalmi Ágnes, a főpolgármester is igazi demokrata, aki hisz az emberek egyenlőségében. Karácsonyt nem érdekli, hogy a babazászló valójában a hivatásos, fideszes médiaprovokátor, Gajdics Ottó kezdeményezése. A jó ügy mellé odaáll, akárkinek az ötlete is volt.

 

Karácsony Gergely sok ember életét mentheti meg. Lerövidítik a rákgyanús betegek diagnosztikai vizsgálatainak várólistáit.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.26

VAN: úgy tűnik, csal a Fidesz-KDNP jelöltje a mohácsi időközi választáson

Lapunk birtokába jutott a Változást Akarók Nemzedéke beadványa, ami fényképekkel és videókkal bizonyítja, hogy Pávkovics Gábor fideszes jelölt érdekében osztanak élelmiszercsomagokat Mohácson.

  • 2020.09.26

Minden idők egyik legdurvább hackertámadása érte Magyarországot

Orosz, kínai és vietnámi hackerek próbálták túlterhelni a magyar pénzintézeteket. A támadás következtében Budapesten több helyen is akadozott az internetszolgáltatás.

  • 2020.09.26

Összeomlás szélén az egészségügy: emberhiány miatt maradnak el műtétek az Uzsoki kórházban

Az Uzsoki Utcai Kórház intenzív osztályára átcsoportosításokkal kell összekaparni az embereket, mert a szakképzett ápolók közel felét a járvány miatt a kormány parancsára máshová vezényelték át.