Kassai Dániel szerint hazudik a kormány az önkormányzatok megsarcolása ügyében

Kassai Dániel szerint hazudik a kormány az önkormányzatok megsarcolása ügyében

Azt mondják, hogy a vészhelyzet miatt kell elvenni a helyi önkormányzatoktól és a fővárosi önkormányzattól több 10 milliárd forintnyi közpénzt, de ez konkrétan hazugság - mondja Kassai Dániel, kerületünk független önkormányzati képviselője.

Kassai Dániel szerint nagyon súlyos következményei lesznek, annak a bosszúhadjáratnak, amit a kormány az önkormányzatok ellen folytat
Ha a kormány ezt megteszi azzal hibernálni fogja Budapestet, se a tömegközlekedés, se az utak, se a járdák, se semmilyen fejlesztés nem lesz, tudatosan gazdasági válságba fogják kergetni a kerületeket.

Orbánék a haverok zsebét tömik

Tovább folyik az oligarcháik és a saját zsebük kitömése, ami ellen viszont fel lehet lépni - véli Kassai Dániel. 200 milliárdos atlétikai stadionra és vb-re nincs szükség. Erről beszélnek az alábbi videóban sokan és nem véletlenül.

A mai napon Kassai Dánielék plakátokat, feliratokat ragasztottak az épülő stadion körüli kerítésre. Emiatt a rendőrállam rögtön lesújtott rájuk, pedig rongálás nem történt és az eseményt előre bejelntették.

A rendőrség szerint a kerítés magántuladjon, ezt sértették meg azoka, akik a feliratokat kiragasztották. Mindenki adatait felírták és rongálás miatt indítanak eljárást.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.08

Tüntetés lesz holnap a Markó utcában a pedofil Kaleta túl enyhe büntetése miatt

A szervezők az kérik: "gyere fehérben és legyen a kezedben egy plüss játék vagy egy mesekönyv, szimbolizálva a boldog gyerekkort!"

  • 2020.07.08

A Fidesz csicskája lett az egykor lázadó Nagy Feró

Szemen köpné fiatalkori önmaga a mai Nagy Ferót.

  • 2020.07.08

A börtönszökevény Boldog István nekiment az Antifának

Vesztegetés miatt le kellett volna csukni, most mégis jártatja a száját. Bevallotta, hogy a melegeknél csak az antifasiszták ijesztik meg jobban.