Kunhalmi Ágnes a negyedik legismertebb politikus

Kunhalmi Ágnes a negyedik legismertebb politikus

A Publicus Intézet felmérése szerint Kunhalmi Ágnes, a XVIII. kerület országgyűlési képviselője a negyedik legismertebb politikus. A női politikusok közül pedig őt ismerik a legtöbben. 

Először is én is nagyon köszönöm a bizalmat. Megerősít abban, amit évek óta képviselek: csak a politikai realitásokból lehet kiindulni akkor, amikor politikai stratégiáról beszélünk. A nyugat nem fog megmenteni minket, és ezt a választók is értik. Azt is értik, hogy mekkora a tét - így kommentálta Kunhalmi Ágnes azt a hírt, hogy a Publicus Intézet felmérése szerint még a fideszes szavazók egyharmada is megvan elégedve az ellenzéki polgármesterekkel. 

Még a fideszes választók is érzik, hogy a párt, amelynek bizalmat szavaztak a megszorításokkal, a kicsinyes bosszúval, melyet az önkormányzatok ellen vívnak, nekik lesz rossz. Orbán Viktorék az adott települések lakóinak életét nehezíti a sarcolással, hiszen nem fognak megújulni óvodák, nem épülnek meg utak, elmaradnak majd beruházások.

Az ellenzéki szavazók akár az ellenzéki polgármestereket is szívesen látnák az országos politikában. 10-ből 8 ellenzéki szavazó szerint az adott polgármester jól vezeti a települést - írja a Népszava.

Az ellenzéki szavazók egyértelműen a közös indulást tartják jónak a 2022-es választásokon

A DK-sok 96, az MSZP-Párbeszéd hívei 89, a jobbikosok 88, a momentumosok 82 százaléka szerint közös listával és kormányfő-jelölttel nagyobb esély lenne legyőzni a kormánypártokat. A felmérés szerint még a fideszesek 15 százaléka is elgondolkodna azon, hogy egy ilyen összefogásra szavazzon.

Kunhalmi Ágnes a legismertebb női politikus

Országosan nézve a negyedik legismertebb politikus, csak Orbán Viktor, Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely előzi meg. Népszerűséget tekintve is elől van a rangsorban.
Nagyon elszántan és főleg okosan kell harcolni. Ezt igénylik az ellenzéki választók is, függetlenül attól, hogy éppen melyik a kedvenc pártjuk - mondja Kunhalmi Ágnes (MSZP) kerületünk országgyűlési képviselője.

Kunhalmi Ágnes a XVIII. kerületi országgyűlési képviselő szerint ez nem lefutott meccs, de ahhoz, hogy felmenjünk a versenypályára együtt kell lennünk minden tekintetben. Jelenleg az Egyesült Ellenzék támogatottsága 45 százalék, ez az arány megközelíti a Fideszét, reményt adva a változásra.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.14

Bemutatták a közös jelöltet Tiszaújvárosban

Jakab Péter történelminek nevezte, hogy közös programot alkotnak, és a 2022-es országgyűlési választáson mind a 106 egyéni választókerületben közösen állítanak jelöltet a demokratikus erők.

  • 2020.08.14

DK: Orbánék ismét magukra hagyták a magyarokat

Történelmi pofon hazánknak az az óriási gazdasági visszaesés, ami sújtja hazánkat. Orbánék képtelenek voltak kezelni a kialakult helyzetet.

  • 2020.08.14

A pártállami közmédia még egy temetésről is képes undorítóan hazudni

Egy 2014-es, balkáni videóról állították azt a helyszíninek hazudott riportjukban, hogy az Bogdán László temetésén készült.