Kunhalmi: felajánlom a fizetésemelésemet is!

Kunhalmi: felajánlom a fizetésemelésemet is!

A Fidesz által kiutalt fizetésemelést a szocialista frakció valamennyi tagja a járvány elleni védekezésre ajánlja fel - közölte Kunhalmi Ágnes.

 

Kunhalmi Ágnes, az MSZP választmányi közösségi oldalán azt írta: a Fidesz által kiutalt fizetésemelést a szocialista frakció valamennyi tagja jótékonysági célokra ajánlja fel.

Mint ismert, a Magyar Szocialista Párt parlamenti képviselői korábban fejenként 1-1 millió forintot már a járvány elleni védekezésre létrehozott alapnak adományoztak. Az első 15 millió forint elköltéséről videó készült, amit bárki megtekinthet a párt közösségi oldalán.

Az egymillió forint után, amit korábban a koronavírus elleni védekezésre ajánlottam, most felajánlom erre a célra a kéviselői fizetésemelésemet is. És így tesz minden MSZP-s képviselőtársam is.

Tiszteletre méltó, hogy a szocialisták igazi baloldaliakként viselkednek a válság idején. Ezzel szemben Orbán Viktor csicskásai természetesen saját magukra költik a magyar emberek adóforintjait, Varga Mihály és Gulyás Gergely például már fejenként 3,3 milliót keres havonta, és sehol nem olvasni arról, hogy ebből akár csak 1000 forintot jótékony célra fordítanának. 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.30

Koronavírus: veszélyben a tanárok, a kormány nem segít

A tanév járványügyi szabályozás nélkül kezdődött, és úgy látszik, anélkül folytatódik. A tanárok szeretnének dolgozni, de féltik az egészségüket.

  • 2020.09.30

Nincs téliesítve a kiskunhalasi járványkórház, mert Orbánék ezt is elbénázták

A fideszes lángelmék megfeledkeztek róla, hogy az ősz után tél jön, így az épületet sem készítették fel idejében.

  • 2020.09.30

Százmilliókat fizetett a Szijjártó-minisztérium. A semmiért! De miért?

Koronavírusteszteket akartak venni, de végül nem vették meg őket a szóban forgó cégtől. Fizetni azért fizettek, mint a katonatiszt.