Matolcsy működik: összetört a forint, megint 351 felett az euró ára

Matolcsy működik: összetört a forint, megint 351 felett az euró ára

Megint zsíros kenyérre futja majd csak a hónap végén: a magyar pénz 5 forinttal gyengébb eurónként, mint augusztus közepén volt.

Hétfő reggel 351,04 forinton forgott a közösségi fizetőeszköz. A magyarok többsége, aki a havi fizetéséből él, nagyon megszívja a gyenge forintot, Orbán Viktor bandája viszont folyamatosan nyerészkedik az árfolyamon.

Gyenge forint Orbánéknak: választás egy új Ferrari vagy Porsche között.
Gyenge forint neked: melyiket fizeted be, a gázszámlát vagy a telefonszámlát?

Ami a fideszes csicskáknak új sportautót, tengerentúli villát, tízmilliós karórát jelent, az az átlagfizetésű dolgozónak választást a telefonszámla és a gázszámla között.

Orbán és Matolcsy a forintgyengítéssel nemzetellenes, a magyar embereket eláruló politikát folytatnak. A fideszesek ellopják a pénzt, külföldre viszik, majd visszaváltják forintra. Nyernek, mi meg vesztünk.

Tavasszal egyébként még rosszabb is volt a helyzet, hiszen áprilisban 370 forintot kellett fizetni egy euróért, az volt minden idők legnagyobb mélysége, mióta csak létezik euró.

Idén egyébként egymást érték a történelmi mélypontok, az első két hónap nagyobb gyengülést hozott a tavalyi egész évinél. Februárban még 340 volt a legrosszabb eredmény, ami akkor negatív rekord volt.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.26

Minden idők egyik legdurvább hackertámadása érte Magyarországot

Orosz, kínai és vietnámi hackerek próbálták túlterhelni a magyar pénzintézeteket. A támadás következtében Budapesten több helyen is akadozott az internetszolgáltatás.

  • 2020.09.26

Összeomlás szélén az egészségügy: emberhiány miatt maradnak el műtétek az Uzsoki kórházban

Az Uzsoki Utcai Kórház intenzív osztályára átcsoportosításokkal kell összekaparni az embereket, mert a szakképzett ápolók közel felét a járvány miatt a kormány parancsára máshová vezényelték át. 

  • 2020.09.25

Stadionügyi miniszteri biztost ültetnek a fociakadémiák nyakára

Orbán kitalálta, Kásler pedig kinevezte a kifejezetten a sportakadémiákra szakosodott miniszteri biztost. Az oka is megvan, hogy miért.