Megnyitnak a játszóterek, sportpályák és a Bókay Kert

Megnyitnak a játszóterek, sportpályák és a Bókay Kert

Közel két hónap után, bizonyos szabályokkal megnyitnak a kerület játszóterei, nyitott sportpályái és a Bókay Kert is. A kerület vezetői azt kérik, mindenki figyeljen a higéniás szabályokra.

Budapesten és Pest megyében továbbra is életben van a kijárási korlátozás. A kormány ennek ellenére lehetővé tette a szabadtéri sportolási lehetőségeket. "A 18. kerületben két hónapja biztonsági okokból zárva vannak a sportlétesítmények, az uszodák és a játszóterek."

Nehéz időszak volt mindenki számára. Úgy döntöttünk, itt, a kerületben is újra lehetővé tesszük a sportolást, a testmozgást - mondja Somody László Zoltán (Momentum) a XVIII. kerület egyik alpolgármestere

Május 15-től, módosított nyitvatartással és biztonsági házirenddel megnyílnak a szabadtéri sportpályák, játszóterek, és a Bókay-kert.

Az uszodák és a zárt létesítmények továbbra sem látogathatók, a szabadtéri sportpályák, dühöngők, fitness parkok pedig csak szigorú szabályok mellett.
Kérünk mindenkit, tartsák be a szabályokat, a biztonságos távolságot, és a módosított házirendekben foglaltakat! Mert a járvány nem múlt el, vigyáznunk kell magunkra. Vigyázzunk egymásra - mondja Szaniszló Sándor (DK), polgármester.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.09

Még a szúnyogokat is lehazudja az égről az orbánista Minden Szó - FFF

A Fidesz-kormány csicskamédia-hálózatának egyik legalávalóbb hazugságportálja, a Minden Szó néven futó politikai szennylap már a szúnyogokért is az ellenzéket hibáztatja.

  • 2020.07.09

Felesleges és egyre drágább: így épülnek itthon a stadionok

Méregdrágán készültek eddig is, most már csillagászati áron mérik. A Bozsik csúcsot döntött, a pécsi előbb-utóbb lepipálhatja.

  • 2020.07.09

Orbánék a szegényket sarcolják, a gazdagokat támogatják

Nem sok európai országban adóztatják meg úgy a béreket, ahogyan kis hazánkban. A vámpírkormány az alacsony fizetésűeket megsarcolja, azok viszont jól járnak, akik sokat keresnek.