Nem vicc! Fizetésemelés helyett focimeccs-belépőt kapnak az ápolók!

Nem vicc! Fizetésemelés helyett focimeccs-belépőt kapnak az ápolók!

A Fidesz évek óta köp az egészségügyi dolgozókra. Most azt hiszik, hogy egy ingyenes focimeccs elegendő kárpótlás lesz. Csakhogy abból nem lehet kenyeret venni a boltban.

A vámpírkormány nagylelkű ajándékkal lepi meg az egészségügyi dolgozókat. Rájöttek, hogy hosszú ideje elhanyagolták őket, és most így akarnak bocsánatot kérni. Vajon mit kapnak a koronavírus ellen küzdő nők és férfiak, akik az életüket kockáztatják? Fizetésemelést? Fizetett szabadságot? Jachtos nyaralást? Nem igazán.

A nagy fájdalomdíj egy ingyenjegy lesz a Szuperkupa-döntőre. 500 embernek. A tömött Puskás Stadionban, hogy minél többen elkapják a betegséget.

Ezt természetesen nem minden dolgozó kapja meg. Csak azok, akiknek jár a bruttó 500 ezres egyszeri támogatást, ami egyébként is kamu. Mert az valójában csak nettó 333 ezer lesz, adózás után. Orbán nem tudja megállni, hogy ne lopjon mindenhonnan.

Tehát az idős- és sérültotthonok dolgozói, a gyógyszerészek és a gyógytornászok még a focimeccsre se mehetnek el. Igaz, ők is ugyanúgy ki voltak téve a fertőzésnek, de a Fideszt régóta nem érdekli a valóság.
De az ingyenjegy nem csak azért gyalázatos, mert a megérdemelt támogatás helyett osztogatja a vámpírkormány.

A meccsre nem sikerült elég jegyet eladni, ezért a Fidesz így próbálja meg feltölteni a nézőtért. A helyszín az omladozó, félkész Puskás Stadion, ahol a vakolat mellett tonnás betontömbök potyognak az égből. És az esemény tömve lesz külföldi nézőkkel, tehát a fertőzések az egekbe fognak szökni. A Fidesz emberkísérletet tervez, vagy csak simán gyűlöli az ápolókat?

Amelyik egészségügyi dolgozó mégis elmegy a 190 milliárdos, széthulló kamustadionba, az kényelmesen nézheti a milliós fizetésű focistákat, amíg ő három műszakot szokott letolni havi 120 ezerért. Micsoda kitüntetés!

Néha komolyan elgondolkozunk, Orbán Viktornak focilabda van az agya helyén? Máshol magánvállalatok osztanak szét repülőjegyeket. Magyarországon viszont a Fidesznek csak ennyire telik.

Kinek szurkolnak majd az egészségügyi dolgozók a meccsen?

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.20

Durva képek: nem fogod elhinni, milyen körülmények között dolgoznak orvosok

Nagyon kemény képeket posztolt az Orbán által világszínvonalúnak nevezett magyar egészségügy lerobbant állapotáról a MOK. Orbán és Kásler elsüllyedhet szégyenében, az orvosok és nővérek viszont hősök, hogy ilyen körülmények között mentik az életeket!

  • 2020.09.19

Friss: Kunhalmi Ágnes és Tóth Bertalan az MSZP társelnökei

Az elnökpáros 225 szavazatot, az összes küldött 86 százalékának szavazatát kapta meg - tudta meg lapunk.

  • 2020.09.19

Játék jachtot kapott Szijjártó, hogy azzal szórakozzon, ne a közpénzzel

A Demokratikus Lendület, a DK ijfúsági szervezete ajándékozta meg a luxusminisztert két olyan közlekedési eszközzel, amin már láthattuk őt korábban.