Szabó Tímea ajándék nyaralást adott a koronavírus ellen küzdő hősöknek

Szabó Tímea ajándék nyaralást adott a koronavírus ellen küzdő hősöknek

Negyven egészségügyben és szociális szférában dolgozó család pihenhette ki a járványhelyzet fáradalmait. 

A koronavírus-járvány alatt a szociális és egészségügyi dolgozók vitték a hátukon a védekezés terhének jelentős részét. Ezt a munkát a Fidesz-kormány nem becsüli meg. Nem elég, hogy 10 év alatt lerohasztották a kórházakat. Még az egészségügyi dolgozókat is semmibe nézik.

Fontos gesztus!

Szabó Tímea azonban tudja, hogy milyen életbevágó a nővérek és szociális szférában dolgozók munkája. Ezért 40 dolgozó családjának fizetett ki egy 3 napos nyaralást a dombóvár-gunarasi Európa Hotelben. Ezeknek a családoknak évek óta nem volt minimális üdülési lehetőségük sem. A képviselő elmondta:

Örülünk, hogy segíthettünk, és mi köszönjük nekik, hogy akkor is minket szolgálnak a kórházakban, az idős otthonokban, a rendelőkben, amikor az ország legfőbb vezetői magasról tesznek mindenkire!

A Párbeszéd képviselője méltó módon köszönte meg a koronavírus ellen küzdő hősök munkáját!  

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.14

Bemutatták a közös jelöltet Tiszaújvárosban

Jakab Péter történelminek nevezte, hogy közös programot alkotnak, és a 2022-es országgyűlési választáson mind a 106 egyéni választókerületben közösen állítanak jelöltet a demokratikus erők.

  • 2020.08.14

DK: Orbánék ismét magukra hagyták a magyarokat

Történelmi pofon hazánknak az az óriási gazdasági visszaesés, ami sújtja hazánkat. Orbánék képtelenek voltak kezelni a kialakult helyzetet.

  • 2020.08.14

A pártállami közmédia még egy temetésről is képes undorítóan hazudni

Egy 2014-es, balkáni videóról állították azt a helyszíninek hazudott riportjukban, hogy az Bogdán László temetésén készült.