Tüntetést szervez a Momentum a szabad sajtóért

Tüntetést szervez a Momentum a szabad sajtóért

Péntek délután a Kolosy téren állnak ki az Index becsicskítása ellen.

Dull Szabolcs kirúgásával az Index, és vele együtt a magyar sajtószabadság is sötét korszakba lépett.

A Fidesz-csicskák egyre keményebben támadják a független médiát. Mivel az Orbán-rezsim kizárólag lopásra és hazugságokra épül, legnagyobb félelmük, hogy valaki kitálalja sötét titkaikat.

A Momentum kiáll az Indexért és a független újságírásért. A tüntetéssel tiltakoznak az oldallal szemben elkövetett sorozatos pofátlanságok ellen. A vámpírkormány nem avatkozhat csak úgy bele ország legismertebb online hírportáljának az ügyeibe. A Fidesz-csicskáknak nincsen joguk kedvükre zsarolgatni bárkit, aki nem az ő hazugságaikat ismételgeti.

Az Orbán-közeli kegyencek és bűnözők lebuktatásában fontos szerepe van a szabad sajtónak. Ha hagyjuk, hogy a Fidesz-csicskák tönkretegyék az újságírást, sötétben fogunk maradni. Orbánék pedig tovább folytathatják rablóhadjáratukat.

A tüntetést péntek délután a Kolosy téren tartják meg, az Index szerkesztősége előtt. Az eseményre a Facebookon lehet jelentkezni itt.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.14

Bemutatták a közös jelöltet Tiszaújvárosban

Jakab Péter történelminek nevezte, hogy közös programot alkotnak, és a 2022-es országgyűlési választáson mind a 106 egyéni választókerületben közösen állítanak jelöltet a demokratikus erők.

  • 2020.08.14

DK: Orbánék ismét magukra hagyták a magyarokat

Történelmi pofon hazánknak az az óriási gazdasági visszaesés, ami sújtja hazánkat. Orbánék képtelenek voltak kezelni a kialakult helyzetet.

  • 2020.08.14

A pártállami közmédia még egy temetésről is képes undorítóan hazudni

Egy 2014-es, balkáni videóról állították azt a helyszíninek hazudott riportjukban, hogy az Bogdán László temetésén készült.