Valaki oktassa már ki Orbánt a maszkviselés szabályairól, mert nem érti!

Valaki oktassa már ki Orbánt a maszkviselés szabályairól, mert nem érti!

Ahol kell, ott nem hordja, videokonferenciához viszont felveszi. Egy hozzáértő sincs a környezetében, vagy van, csak nem hallgat rá?

Orbán teljesen elveszítette a kapcsolatot a valósággal, írtuk meg már júliusban. És a helyzet azóta csak romlott.

Lassan már csak olyan fotók kerülnek ki a vámpírkormány fejéről a Facebook oldalára, amelyek mintha direkt mémalapanyagnak készültek volna. 

Már a minapi traktoros fotója is komoly komplexusokról árulkodott. Az, amelyiken megmutatta, hogy ő az a típusú paraszt, akinek az a "munka", ha drága bőrcipőben és hófehér ingben húzhatja a patyolattiszta traktorral az üres utánfutót a házistadionja melletti tüköraszfalton.

És ebbe a sorba illeszkedik a mostani, Videokonferencia az unió vezetőivel címmel kikerült fotó is.

Orbánra és csicskáira eddig az volt jellemző, hogy nem igazán jártak elöl a példamutatásban. Bizonyára férfiatlannak tartották elbújni a vírus elől.

A legkiemelkedőbb masculin maszktalan a jachtminiszter Szijjártó, de a vámpírkormány más tagjai is rendszeresen jelentek meg zárt térben maszk nélkül, az alfahím miniszterelnökkel az élen. Orbán a nyári uniós csúcson is maszk nélkül pacsizott a többi uniós vezetővel, és még vadidegenekkel is hajlandó volt ölelkezni egy szelfi kedvéért.

Ilyen előzmények után egészen abszurd, hogy egy videokonferenciához viszont maszkot húz. Miközben pont ott erre semmi szükség nincs, hisz nem kerül fizikai kapcsolatba azokkal, akikkel beszél.

Mi történt? Ennyire berezelt attól, hogy nemrég karanténba került a fél kormánya?

Vagy úgy gondolta, hogy végre hallgatni kéne a tanácsadókra, csak épp rossz alkalmat választott, a környezetében meg senki nem mert szólni neki, hogy ezzel csak nevetségessé teszi magát?

A kommentelők persze kiröhögték. Sorra érkeztek a kép alá a maszkon vigyorgó hozzászólások. Néhány a sok közül:

A képernyő előtt is kell maszk? Basszus a Csernobilt meg sugárvédő ruha nélkül néztük...
Hihetetlen. Videokonferencián maszkban, személyesen maszk és nyakkendő nélkül Brüsszelben. Egy dakota, aki fordítva ül a lovon.
Szóval ha emberek közt mászkál nincs maszk viszont ha beül a TV elé akkor meg van rajta... hmmm szóval a vírus mégiscsak a TV-n keresztül terjed :) Mindig is tudtam! Köszönöm szépen miniszterelnök úr a felvilágosítást :)
Igen tegnap én is búvár felszerelésben néztem a Nat Geo-t, ment az a cápás műsor. Eskü ennyi erővel óvszerben kell nézni a pornót, nehogy már terhes legyen a csaj.

És persze az ellenzék se hagyta lecsapatlanul a magas labdát. 

Orbán Viktor Miniszterelnök úr! Maszkot akkor kell viselni, amikor ÉLŐBEN találkozik valakivel. Videókonferencián nem. Üdvözlettel: Fekete-Győr András

Posted by Fekete-Győr András on Wednesday, September 9, 2020

Szóval adódik a kérdés: mennyire lehet még megbízni az ország teljhatalmú vezetőjének ítélőképességében? 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.18

Breaking! Orbán önkritikát gyakorolt!

Péntek reggeli propagandainterjújában kijelentette: a koronavírus második hullámát külföldről hozták be. Mindezt azok után, hogy nemrég még ő is az Adrián nyaralt.

  • 2020.09.14

800 forintos almával zsonglőrködik Varga Judit, aki férjével 6 milliót keres

Miközben nyilvánvalóan aranyosnak szánták az igazságügyi miniszter posztját, eléggé mellément. Kicsit undorító, ahogy olasz dizájner blúzában mosolyogva zsonglőrködik a hazai gyümölccsel, amit a magyarok nem tudnak megfizetni.

  • 2020.09.11

Vigyázat propaganda: mostantól Lokál helyett Metropol néven jelennek meg a kormány hazugságai

A politikai tartalom nem változott, csak szelídebb külsővel igyekeznek álcázni az orbánista propagandát.