Szépül a kerület - Szemétszedés volt a Szemeretelepen

Szépül a kerület - Szemétszedés volt a Szemeretelepen

A hétvégén közösségi szemétszedés volt a Szemere-telepen. Az akcióban részt vettek kerületünk alpolgármesterei is, mint Petrovai László (Párbeszéd) vagy Somody László (Momentum). 

A szemétszedési akciót a Civil Zöldítők Egyesülete hirdette meg a Gyömrői út egy szakaszának megtisztítása érdekében.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk az eseményre mindenkit vártak, aki tenni szeretne környezete megtisztítása érdekében. Zsákokról és az összeszedett szemét elszállításáról a Városgazda gondoskodott. 

Vasárnap reggel egy remek csapat szervezésében (Civil Zöldítők Egyesülete) igyekeztünk kitisztítani a Gyömrői út melletti útszakaszt. Több tucat zsákot töltöttünk meg szeméttel. Nagy köszönet a szervezőknek és a résztvevőknek is - írja Somody László alpolgármester.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.29

LMP: A Duna nemzeti kincs, ma jobban a védelmünkre szorul, mint valaha!

Az LMP a Duna napján arra hívja fel a figyelmet, hogy a természetes vizeinket, a Dunától a Balatonig, ma is számtalan veszély fenyegeti. Ezekre a kihívásokra egyedül a zöld politika tud hatékony választ adni.

  • 2020.06.18

Karácsony támogatja az Európai Zöld Megállapodást

Figyelmeztettük az európai politikusokat, hogy a járványt követő helyreállító intézkedéseknek nem szabad szem elől téveszteniük a klímaválság kérdését sem - írta Karácsony Gergely főpolgármester közösségi oldalán.

  • 2020.06.16

A Momentum megmutatja, mekkora a nemzeti konzultáció ökológiai lábnyoma

Nem csak hazug, de környezetszennyező is a Fidesz nemzeti konzultációnak csúfolt propagandakampánya. A Momentum tiltakozik a politikai környezetszennyezés ellen.