Tarlós borzalmas öröksége: sosem látott hiány 2019-ben a BKK-nál

Tarlós borzalmas öröksége: sosem látott hiány 2019-ben a BKK-nál

Több, mint hatmilliárdot bukott Budapest a tapló Tarlós alkalmatlansága miatt befalsult elektronikus jegyrendszeren. Karácsony Gergely szerint a politikai felelős megvan: a Fidesz, de büntetőjogi felelősségre vonás is várható.

Jegyrendszer nincs, ellenben hiányzó milliárdok vannak - írja Budapest vezetője, Karácsony Gergely a közösségi oldalán.

Vizsgálóbizottság, a BKK új vezetése és a hatóságok is dolgoznak azon, hogy kiderüljön, az előző városvezetés politikai felelőssége mellett kiket terhel büntetőjogi felelősség - közölte Karácsony Gergely, a budapestiek főpolgármestere.
Karácsony Gergely zöld főpolgármester világossá tette azt is, hogy habár jókora mínuszból kell indulni, a mostani önkormányzati ciklus végéig mindenképpen megvalósul az elektronikus jegyrendszer Budapesten.
4,7 milliárd forintos veszteséggel zárta a BKK a 2019-es évet. Még soha nem fordult elő, hogy a vállalat veszteséges lett volna. A brutális hiány okozója a Fidesz: az elektronikus jegyrendszer totális bukása, 6,1 milliárdos kiesést okozott és 2019-ben került elszámolásra.

 

Nem lehet, hogy ne legyen felelőse az elmúlt évek legnagyobb budapesti botrányának, ezért megpróbáljuk kirángatni a gödörből az ügyet - közölte Karácsony Gergely, aki Tarlós Istvánnal ellentétben valóban megoldja a budapestiek problémáit, nem pedig létrehozza őket, mint a fideszes báb tette.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.12

100 zenekar kerülhet az utcára: bezárják a Dürer Kertet és a Keleti Blokkot

Orbánék luxusszállodát építenek az ellopott egyetemi épület helyére az Ajtósi Dürer soron. Így darál be mindent a Fideszmaffia.

  • 2020.09.11

Bayer Zsolt beismerte, hogy törvénytelenül szerzett lakásokat a Várban

Az ügyvédek tanácsait követve játszotta ki a törvényeket a mocskos szájú propagandista.

  • 2020.06.24

Újabb felesleges sportcsarnok épül Budapesten

Egyelőre csak szürke bentonmonstrumok és a négy óriásdaru látható abból a sportcsarnokból, ami közel 80 milliárdos költséggel épül a Népligetnél.