Címke: Fidesz

2020.08.04

Míg mások gürcölnek Kocsis Máté, Varga Mihály, Gulyás Gergely és Németh Szilárd még a Parlamentbe sem ment be

Orbánnak kínos kérdésekről lett volna szó a parlamentben. Kocsis Máté, Varga Mihály, Gulyás Gergely és Németh Szilárd inkább gyáván távol maradt.
2020.07.14

Az Orbán-csicska már megint a diktatúrára szavazott

A magyar emberek helyett Orbán diktatúráját szolgálja Kocsis Máté
2020.07.14

A XVIII. kerületi fideszesek szerint rendben van, hogy Orbánék lerabolják a kerületet

Az Orbán-kormány milliárdokat von el kerületünktől, ráadásul a sarcolás minimum 2024-ig tart majd. A helyi fideszes képviselők szerint ez teljesen redben van. Szégyen.

2020.07.08

Minden XVIII. kerületi családtól 100 ezer forintot vesznek el Orbánék

A vámpírkormány több, mint 2 milliárd forintot vesz el kerületünktől jövőre, ez családonként csaknem 100 ezer forintot jelent.

2020.07.03

Megtartották a járvány utáni első képviselő-testületi ülést a XVIII. kerületben

Több hónap után az első képviselő-testületi ülés zajlott le tegnap. Szó esett többek között: a jövő évi költségvetésről, Orbánék megszorításairól, lakástámogatási programról. Nagy Károly (Momentum) megpróbált érdemi vitát folytatni a helyi fideszcsicskákkal, de ők egyetlen észérvet sem tudtak mondani.

2020.06.30

A helyi Fidesz hazugságokat terjeszt a Flór Ferenc utca tervezett átépítéséről

A lakájmédiában terjedő hazugságokkal szemben sem aszfaltburkolatú úttest, sem átmenő gépkocsiforgalom nem lesz a Flór Ferenc utcában - írja a TV18.

2020.06.10

18 milliót vett el a fideszes Ughy Attila a XVIII. kerület lakóitól

Ughy Attila a XVIII. kerület korábbi polgármestere minimum 18 millió forinttal nem tud elszámolni, melyet a kerület kasszájából vett ki.

2020.05.05

Újra támadnak Orbán vak komondorai

Ha valaki azt hitte, hogy Orbán hűséges talpnyalói, a KDNP-sek nem tudnak mélyebbre süllyedni, akkor megvan a mai meglepetése.

2019.10.03

Levágták a fa ágait, mert nem látszódott a fideszes plakát

Petrovai László 5. választókerületi közös ellenzéki képviselőjelölt Facebook-ra posztolta felháborodott videóját a Fidesz újabb hányingerkeltő húzása kapcsán.

2019.09.23

Ughy Attila szerint a kerület kiegyenlítette adósságait

Amikor a fideszes polgármester Facebook-posztban jelzi, hogy nincs több adóssága a kerületnek, akkor azért lesülhetne a pofájáról a bőr.

2019.09.20

Még egy fideszes jelölt, aki gyerekekkel kampányol

Müller Gyöngyi, a XVIII. kerületi fideszes képviselőjelölt bátran szórja a közpénzeket és arra is magasról tesz, hogy nem lehet gyerekeket felhasználni a kampányokhoz.

2019.09.19

Betelt a pohár, feljelentést tesz az ellenzék Lőrincen

Választási csalás gyanúja is felmerül a Fidesz kezére játszó kamupártok miatt.

2019.09.17

A Fidesz legfőbb 5 bűne a 18. kerületben

Aki kilenc év alatt nem tud bizonyítani, annak ideje távoznia: Ughy Attila nem tudta kihúzni a bajból Lőrincet, csak a plakátokon ígértek változást. A teljesség igénye nélkül összeszedtük a kerület fideszes városvezetésének 5 legfőbb bűnét.

2019.09.13

Lejárt a Fidesz ideje a XVIII. kerületben!

Ughy Attila jelenlegi fideszes polgármester keze alatt Pestszentlőrincen és Pestszentimrén semmilyen pozitív változás nem történt. Kilenc évük volt bizonyítani, de nem éltek a lehetőséggel, a helyi hatalomnak köszönhetően csak az óriásplakátok változtatk, a kerület megmaradt a főváros legbotrányosabb helyzetű részének. Idejük lejárt, ideje váltani!