Káslerék rendelete miatt felfüggesztik a délutáni iskolai programokat a XVIII. kerületben

Káslerék rendelete miatt felfüggesztik a délutáni iskolai programokat a XVIII. kerületben

A kormányrendelet értelmében le kell fújni minden délutáni edzést, úszásoktatást, és énekkart. 

A 18. kerületiek védelmében a kormányzati utasításoknak megfelelően a gyermekintézményekben azonnali hatállyal felfüggesztjük  az úszásoktatásokat, a délutáni sportfoglalkozásokat, sportköröket és énekkar próbákat - írja Szaniszló Sándor (DK) kerületünk polgármestere.

A kerületi egyesületek által végzett sportfoglalkozások tekintetében a kormány további intézkedései szerint fognak eljárni - ígéri az ellenzéki politikus. 
Káslerék megint betarthatatlan és értelmetlen döntéseket hoztak

Az Embertelenségi minisztérium javasolja az iskoláknak az első félévi, nagy létszámú rendezvények elhalasztását, a sportfoglalkozások és énekkari próbák felfüggesztését. Betegség után a gyermek vagy a pedagógus mostantól csak orvosi igazolással térhet vissza az iskolába, függetlenül attól, hogy milyen betegsége volt – derül ki a Pénzcentrum által megszerzett levélből, amelyet az iskolák kaptak kedden az emberi embertelenségi minisztertől, Kásler Miklóstól.

A szülők, a pedagógusok sem értik hogyan lehetséges, hogy a vírus csak a délutáni foglalkozásokon terjed, napközben nem. A levélben az is benn van, hogy mostantól a szülők csak engedéllyel léphetnek be az iskolákba. 

A polgármesterek, intézményvezetők ezután NEM dönthetnek egy egy intézmény időszakos bezárásáról, azt csak az Oktatási Hivatal teheti meg. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.18

A Fidesz-kormány kamuzik a Hajógyári-szigetre tervezett gát ügyében

Brutálisat csúsztatott a kormány a Magyar közlönyben megjelent határozatban.

  • 2020.09.16

Megújul a felnőtt háziorvosi rendelő a XVIII. kerületben

Zajlik a Kondor Béla sétányon található felnőtt háziorvosi rendelő felújítása.zajlik a Kondor Béla sétányon található felnőtt háziorvosi rendelő felújítása.

  • 2020.09.11

Az allergiásoknak is segítenek a XVIII. kerületben

Rengetegen szenvednek parlagfű allergiában és évről-évre problémát jelent a parlagfűszezon, ám a kormány nem biztosít elég forrást az állami területek megtisztítására.