A XVIII. kerület Budapest legélhetőbb, legbiztonságosabb kertvárosa

A XVIII. kerület Budapest legélhetőbb, legbiztonságosabb kertvárosa

A XVIII. kerületi önkormányzat jutalomban részesítette a kiemelkedő munkát végző polgárőröket, rendőröket, tűzoltókat, akik hozzájárulnak a kerület közbiztonságának fenntartásához. 

Rendőröket, tűzoltókat és polgárőröket tüntettünk ki a kerületért végzett értékes munkájukért

A XVIII. kerület ma jutalomban részesítette a kiemelkedő munkát végző polgárőröket, továbbá Szent György és Szent Flórián Díjban részesültek a rendőrség és a katasztrófavédelem munkatársai is. Köszönet az áldozatos munkájukért - írja Kunhalmi Ágnes (MSZP) kerületünk országgyűlési képviselője a Facebookon.

Szaniszló Sándor szerint a biztonságos életünkhöz a közrendvédelmi és katasztrófavédelmi szerveinknek kimagasló munkája járul hozzá.
Mindennapos, állhatatos, a közösségünkért végzett munkájuk elismerésre méltó. Ők azok, akik olykor saját testi épségüket is kockára téve fáradhatatlanul dolgoznak értünk - írja Szaniszló Sándor (DK) kerületünk polgármestere.

Szent György-díjat és Szent Flórián-díjat, valamint dicsérő okleveleket és a kitüntetésekhez kapcsolódó jutalmakat, elismerő okleveleket, továbbá polgárőr tevékenységért elismerő okleveleket és jutalmakat adományozott Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzatának “Közalapítvány a XVIII. kerület Közbiztonságáért” Közalapítványa.

Szent György-díjat kapott Korcz Benjámin rendőr törzsőrmestert, Szent Flórián-díjat kapott Szűcs Flórián tűzoltó hadnagy.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.10

Hatalmas károkat okozott a vihar a XVIII. kerületben

A Városgazda18 egy kárelhárító csapatot hozott létre a károk gyors és hatékony felszámolására.

  • 2020.08.07

Újra szúnyoggyérítés a XVIII. kerületi erdőkben

Tegnap este a Pestszentimrei és a Pestszentlőrinci erdőkben irtották a szúnyogokat. 

  • 2020.08.06

Erre számítson, aki szombat éjjel a Nemes utca felé megy

Felújítási munkák miatt augusztus 8-án éjjel le lesz zárva a vasúti átjáró.