Az idősek védelme fontos feladat a XVIII. kerületben

Az idősek védelme fontos feladat a XVIII. kerületben

Ferencz István alpolgármester kiemelt feladatnak tekinti az idősek védelmét a XVIII. kerületben, hiszen őket veszélyezteti leginkább a koronavírus.

Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata kiemelt feladatának tekinti, hogy segítse Önöket a koronavírus okozta nehézségeik csökkentésében, hogy megóvja Önöket a koronavírus miatti veszélytől - írja közleményében az alpolgármester.

A vírus terjedése elleni védekezés fontos elemei:
  • mindenki, aki teheti de az idősek főleg tartózkodjanak otthon,
  • az idősek a szükséges élelmiszer, tisztítószer és gyógyszer beszerzéséhez kérjenek segítséget családtagjaiktól, ismerőseiktől.

Azok az idősek, akiknek nincs a környezetünkben olyan személy, akire számíthatnának, forduljanak bizalommal az önkormányzat segítő központjához az alábbi elérhetőségek egyikén:

  • a +36 1 296-1306-os telefonszámon
  • vagy az info@bp18.hu e-mail címen.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.27

A Momentum kikényszeríti, hogy a fideszesek színt valljanak: Orbán vagy a főváros?

A Momentum megszavaztatja a budapesti fideszes képviselőket: Orbánt vagy a kerületi embereket képviselik? Itt az ideje, hogy színt valljanak az önkormányzatokat érintő megszorításoktól.

  • 2020.05.27

Petrovai László: 4 milliárd forintot vesz el a kormány a 18. kerülettől

Petrovai László (Párbeszéd) kerületünk alpolgármestere arra hívja fel a figyelmet a kormány által benyújtott 2021-es költségvetésből kiderül, hogy Orbánék elvonják a gépjárműadót jövőre is, és további szolidaritási támogatást követelnek.

  • 2020.05.27

Programokkal készül a BKK a gyermeknapi hétvégére

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a biztonságot szem előtt tartva idén a gyermeknap alkalmából online programokkal, koncertekkel, előadással, rajzpályázattal, a járműveken pedig különleges hangbemondásokkal várja a fővárosban utazókat május utolsó hétvégéjén.