Karácsony Gergely: Tavasszal indul a Lánchíd felújítása

Karácsony Gergely: Tavasszal indul a Lánchíd felújítása

32 év után, 9 évnyi tétlenkedést követően a Lánchíd felújításának első adminisztratív szakaszán túl vagyunk - jelentette be Budapest köztársaságpárti városvezetője, Karácsony Gergely főpolgármester.

Fideszes elődjével ellentétben Karácsony Gergely demokrata főpolgármester a magyar emberek érdekében, a budapesti polgárok képviseletében dolgozik, nem pedig a miniszterelnök rángatja zsinóron, mint a tapló Tarlóst 9 éven át.

Karácsony nem vár tovább arra, hogy a Fidesz-kormány befejezze a totojázást és a szerencsétlenkedést! A Lánchíd közbeszerzését kiírják, a felújítási munka időben, már tavasszal elkezdődik.
Február óta várjuk a kormány ígéretének teljesítését, egy kormányrendeletet az állami támogatás felhasználásáról. 5 hónap elég, nem vártunk tovább, a BKK kiírja a közbeszerzést, erről döntött a BKK igazgatósága - írta a zöld-baloldali főpolgármester közösségi oldalán.

32 év után, 9 évnyi tétlenkedést követően a Lánchíd felújításának első adminisztratív szakaszán túl...

Posted by Karácsony Gergely on Friday, July 24, 2020

Karácsony Gergely sorra oldja meg azokat a problémákat, amelyeket a fideszesek nem tudnak vagy nem is akartak 9 éves uralmuk alatt elintézni. Tarlós István azt hazudta korábban, hogy a klíma nem megoldható, sőt még pofátlanul azt is megjegyezte: "hát büfékocsi nem kéne?". Nos nem, az nem kell, de Karácsony egész másként viszonyult a kérdéshez. Megoldotta.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.10

Hatalmas károkat okozott a vihar a XVIII. kerületben

A Városgazda18 egy kárelhárító csapatot hozott létre a károk gyors és hatékony felszámolására.

  • 2020.08.07

Újra szúnyoggyérítés a XVIII. kerületi erdőkben

Tegnap este a Pestszentimrei és a Pestszentlőrinci erdőkben irtották a szúnyogokat. 

  • 2020.08.06

Erre számítson, aki szombat éjjel a Nemes utca felé megy

Felújítási munkák miatt augusztus 8-án éjjel le lesz zárva a vasúti átjáró.