Szaniszló Sándor: a kormány megint hatalmas kárt okozott a XVIII. kerületnek

Szaniszló Sándor: a kormány megint hatalmas kárt okozott a XVIII. kerületnek

"A XVIII. kerület úgy fog húszmillió forintot költeni a szúnyoggyérítésre, hogy az nem a mi feladatunk lenne" - mondta Szaniszló Sándor (DK) polgármester.

A Demokratikus Koalíció (DK) arra szólította fel a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóságot, hogy azonnal kezdje meg a szúnyoggyérítést a fővárosban.

Szaniszló Sándor, a XVIII. kerület DK-s polgármestere keddi, online sajtótájékoztatóján azt mondta, a közelmúltban minden budapesti észre vehette, hogy a fővárosban rengeteg a szúnyog. Az enyhe tél, a sok eső miatt ez várható is volt. Mindenki számíthatott is rá, kivéve azokat, akiknek a feladata lenne az irtás.

A sok szúnyog mindenkinek probléma... vagy mégsem?

A polgármester közölte: az ügyben megkereste a katasztrófavédelmet, ahonnan azt a választ kapta, azért nem kezdtek szúnyogirtásba, mert náluk senki nem jelezte a problémát. Ha mi a munkahelyünkön azt a választ azt mondanánk, hogy azért nem végezzük a feladatunkat, mert arra nem kértek fel, valószínűleg másnap kirúgnának. 

Ez tehát pontosan az, aminek látszik, a kormány Budapest ellenes politikájának a legújabb mélysége. A kabinet a saját fővárosa, a saját kerületei, a budapestiek ellen hoz döntéseket. Emlékeztessen minket minden viszkető csípés arra, hogy a kormány megint nem végzi el a feladatát. Ahogy a járvány alatt sem segítettek, úgy most sem, de a polgármesterek igyekeznek ezzel is maguk megküzdeni- tette hozzá Szaniszló Sándor.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.14

Szeptemberben elindul a járda program Pestszentimrén

Szaniszló Sándor, kerületünk polgármestere és Pál Norbert önkormányzati képviselő közösen jelentették be, hogy számos utcában járda épül Pestszentimrén.

  • 2020.08.13

Menő ötlet - a Momentum fiatalosabbá tenné a XVIII. kerületet

Nagy Károly (Momentum) önkormányzati képviselő a fiatalokra is gondol, azt szeretné, ha több szórakozási lehetősége lenne a kerületi fiatalságnak.

  • 2020.08.12

Szeptembertől piac nyílik a Bókay-kertben

 Szeptember 4-től minden péntek délután 14:00-21:00 óra között a Bókay Piac.