Szaniszló Sándor bemutatja, milyen a felelős viselkedés a koronavírus kapcsán

Szaniszló Sándor bemutatja, milyen a felelős viselkedés a koronavírus kapcsán

Szaniszló Sándor részvételével közös intézkedési tervet dolgoznak ki a fővárosi kerületek a koronavírus veszélyének csökkentése érdekében.

A XVIII. kerület hathatós közbenjárásával dolgoznak ki közös intézkedési tervet a fővárosi kerületek. Ennek célja, hogy a koronavírussal kapcsolatos veszélyeket a lehető legjobban lecsökkentsék. 

Szaniszló Sándor ezzel kapcsolatos Facebook-bejegyzésében leírta, hogy a prevenciós feladatok felmérésében részt vesz Pestszentimre - Pestszentlőrinc is.

Szaniszló: Bízunk benne, hogy hozzánk nem jut el a járvány, de fel kell készülni rá, mert ez a felelős magatartás.

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, ezeket az egyeztetéseket dr. László Imre, Újbuda polgármestere kezdeményezte. Szerinte ugyanis az önkormányzatoknak kötelességük, hogy bizonyos dolgokat megtegyenek. 

Jelenleg nagyon nagy szükség lenne az állam általi óvintézkedésekre, de a kormány attól tart, hogy olyan protokollt hoznak létre, amellyel összekeverik az állam feladatát a kisebb közösségek feladatával.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.27

A Momentum kikényszeríti, hogy a fideszesek színt valljanak: Orbán vagy a főváros?

A Momentum megszavaztatja a budapesti fideszes képviselőket: Orbánt vagy a kerületi embereket képviselik? Itt az ideje, hogy színt valljanak az önkormányzatokat érintő megszorításoktól.

  • 2020.05.27

Petrovai László: 4 milliárd forintot vesz el a kormány a 18. kerülettől

Petrovai László (Párbeszéd) kerületünk alpolgármestere arra hívja fel a figyelmet a kormány által benyújtott 2021-es költségvetésből kiderül, hogy Orbánék elvonják a gépjárműadót jövőre is, és további szolidaritási támogatást követelnek.

  • 2020.05.27

Programokkal készül a BKK a gyermeknapi hétvégére

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a biztonságot szem előtt tartva idén a gyermeknap alkalmából online programokkal, koncertekkel, előadással, rajzpályázattal, a járműveken pedig különleges hangbemondásokkal várja a fővárosban utazókat május utolsó hétvégéjén.