Ez igen - Célba ért az MSZP Add tovább akciója

Ez igen - Célba ért az MSZP Add tovább akciója

Míg a Fidesz csak ígérgeti, hogy egyszer majd segít azoknak a családoknak, akik a járvány miatt nehéz helyzetbe kerültek, addig az MSZP ténylegesen segíti a rászorulókat.

Add tovább! címmel akciót indított a fővárosi MSZP

A kezdeményezés célja az, hogy a koronavírus-járvány alatt felhalmozott, majd feleslegessé vált tartós élelmiszereket eljutassák a rászorulóknak. Az akcióhoz több kerület is csatlakozott, köztük a II., a XIII., a XIV. és a XIX. kerület és az MSZP fővárosi frakciója.

A járvány a végéhez közeledik, de a válságnak nincs vége. Ez nagyon sok embernek komoly problémát okoz, akár a napi bevásárlásban. Nekik szeretnénk segíteni - mondta Horváth Csaba (MSZP) Zugló polgármestere.

Sokan vásárolták túl magukat a járvány alatt, áruhiánnyal számolva, de ez nem következett be, így a fővárosi MSZP kezdeményezésére ezeket a felesleges élelmiszereket, tisztító szereket sokan rászorulóknak adományozták.

Ezeket vitte ma el a Máltai szeretetszolgálat, 14. kerületi kirendeltségéhez Horváth Csaba polgármester, Molnár Zsolt, MSZP budapesti elnöke, Őrsi Gergely, a II. kerület polgármestere és Tóth Csaba, Zugló országgyűlési képviselője. 

A gyűjtés még tart, az MSZP szeretne több szervezethez is eljuttatni tartós élelmiszereket, legközelebb a Vörös Kereszthez viszik az összegyűjtött termékeket. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.03

Rabszolgák leszünk: heti 7 nap munka, havi 1 szabadnap

A vészhelyzet lejárta után is marad a rabszolgatörvény, továbbfejlesztett verzióban. A Fidesz látástól jövő Mikulásig dolgoztatná a magyarokat.

  • 2020.07.03

Baromságok, akiket Orbán ma reggel mondott

Orbán Viktor péntek reggeli prédikációit heteken át nélkülöznünk kellett. Most aztán ömlesztve kaptuk a hülyeségeket. Szerinte a magyar ember tengerre vágyik, a migránsok terjesztik a koronavírust, a nyugat pedig egyre hanyatlik.

  • 2020.07.03

Újabb 7 milliárdot költ a Fidesz stadionépítésre, tovább sarcolják az önkormányzatokat

191 milliárdot tapsol el a kormány különböző beruházásokra. Sem a munkanélküliek, de az önkormányzatok sem kapnak semmit.