Kunhalmi Ágnesék Borsodba is vittek adományokat

Kunhalmi Ágnesék Borsodba is vittek adományokat

Kunhalmi Ágnes (MSZP) a XVIII. kerület országgyűlési képviselője párttársaival együtt ajánlotta fel fizetésemelését a rászorulók megsegítésére, több helyre maga vitte el az adományokat.

Kunhalmi Ágnesék korábban adományokat vittek az Iványi Gábor által vezetett Oltalom Karitatív Egyesületnek. Most Miskolcra, és a környékére vittek csomagokat.
Elindultunk Miskolcra. Segítséget viszünk Borsodba az MSZP képviselőinek fizetéséből felajánlott keretből.

Kunhalmi Ágnesék maguk is megnézték milyen nehéz helyzetbe hozták a kormány intézkedései a borsodi önkormányzatokat, akiknek eddig sem volt könnyű dolguk. Orbánék magukra hagyták a helyi kisvállalkozásokat, az állásnélkül maradottakat, és azokat is, akik eddig is szegénységben éltek.
 
Sok helyre mentünk ma. Vasgyár, Lyukó, Kilián, Pereces, és nagyon jó helyre került a segítség. Az emberek ebben a nehéz időszakban a napokat is nehezen élik túl.
Kunhalmi Ágnes, Varga László (MSZP) miskolci önkormányzati képviselő, Bazin Levente és Bartha György közösen osztották szét az MSZP adományait a helyi rászoruló családok között.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.09

Dobrev: A jövő nagy vesztesét Orbán Viktornak hívják!

Amit Angela Merkel mondott, az jó Európának, jó Magyarországnak és nagyon rossz Orbán Viktornak - írta közösségi oldalán a Demokratikus Koalíció EP-képviselője.

  • 2020.07.09

Az önkormányzatok nyakába varrná Orbán az Airbnb kinyírását

Az Airbnb lakások korlátozása is, engedélyezése is érdekeket sérthet, ezért a turizmusban családilag is érdekelt Orbán inkább eltolja magától a felelősséget.

  • 2020.07.09

Brutálisan drágultak az élelmiszerek!

A Fidesz győzelmi jelentései hazugságok: jelentősen drágább az élet, mint tavaly.