Kunhalmi Ágnesnek szívügye az állatvédelem

Kunhalmi Ágnesnek szívügye az állatvédelem

Kunhalmi Ágnes a Hontalan állatok világnapja jelentette be, hogy ezentúl az MSZP-n belül ő foglalkozik majd állatvédelemmel.

Magyarországon rengeteg a gazdátlan állat

Nem kell mondanom, hogy sajnos hazánkban is hány állat kerül utcára a gazdák felelőtlensége, kegyetlenkedései, vagy éppen az ivartalanítás hiánya miatt - írja Kunhalmi Ágnes a Facebookon.

Az ellenzéki politikus szerint az állatok teljesen ki vannak szolgáltatva az embereknek. Az állatvédők áldozatos munkája és tájékoztató kampányai nélkül még rosszabb lenne a helyzet.
Masni óta még inkább szívügyemmé vált a terület, ezért mostantól az MSZP frakcióban én foglalkozom az állatvédelemmel. Javaslataitokkal keressetek bátran - írja kerületünk országgyűlési képviselője. 
Segítsetek az állatvédőknek, akár önkénteskedéssel is. Sok jó ember együttműködésével, összefogással nagyon sokat lehet tenni - véli Kunhalmi Ágnes, aki maga is felelős gazdi, hiszen Masni nevű vizslája is ivartalanításon esett át. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.28

A piáló Orbán Viktorral ünnepelhetjük az egymillió alkoholista országát

10 éves a pálinkafőzés szabadsága, a miniszterelnök ezt pálinkanyakalással ünnepelte meg. Így mutat példát a fiataloknak egy felelőtlen vezető.

  • 2020.09.28

DK: Már Matolcsyék is elismerik, hogy brutális áremelkedés vár ránk

A Demokratikus Koalíció arra szólítja fel a kormányt, azonnal kezdjen gazdasági válságkezelésbe.