A fideszes csicskasajtó 5 legnagyobb hazugsága - FFF

A fideszes csicskasajtó 5 legnagyobb hazugsága - FFF

Ha a fideszes vámpírkormány így folytatja, nemsokára már csak undorító hazugságokat olvashatunk mindenhonnan.

Az Index szétverésével Orbán egy újabb szöget vert be szabadságunk sírjába. Ennek kapcsán összeszedtük a Fidesz-csicska sajtó 5 legnagyobb hazugságát az elmúlt időszakból. 

1. Még Orbán egyértelmű bosszúhadjáratát is elhazudnák

Orbán hű csicskái a csillagokat is lehazudnák az égről, hogy gazdájukat védjék. Orbán egyértelműen bosszúhadjáratba kezdett az ellenzéki vezetésű önkormányzatok ellen. Nem bírja elviselni a vereséget. Milliárdokat vont el a városoktól. A közpénzből kitömött újságírók persze ezt is letagadják.

2. Nem csak hazudnak, de ostobák is

Néha a propagandisták bebizonyítják, hogy még a bemagolandó szöveget sem tanulják meg. Biztos túl sok időt vesz el a fideszeseknek való nyalizás, nem marad idő a betanulásra. Máskülönben miért mondana valaki az NGO-k helyett HBO-kat?

3. Ha épp az a parancs, a Fidesz bűneit is az ellenzékre kennék

A koronavírus-járvány kapcsán is ott hazudtak, ahol tudtak. Szánalmas módon még a fideszes bűnöket is Karácsony Gergelyre próbálták kenni. 

4. Olyan aljas hazugságokat is terjesztenek, ami után tükörbe nézni se tudnánk

Képesek voltak egy brutálisat hazudni arról, hogy Donáth Anna zaklatott valakit. Az egy dolog, hogy szétperelte őket Donáth Anna, ezeket pedig sorban el is bukta Orbán csicskasajtója. Annyi tartás azonban már nem volt bennük, hogy elnézést kérjenek a Momentum EP-képviselőjétől.

Hogy tudnak ezek reggelente tükörbe nézni?

5. Olyan nagyon próbálkoznak hazudni, hogy az már túl lép minden határon

Még Orbánék Index elleni hadjáratát is megpróbálták Gyurcsányra kenni. Ami valljuk be, már kínosnak és nevetségesnek semi mondható. Inkább szomorú. Nagyon szomorú. Valaki elmagyarázhatná ezeknek a fideszes talpnyalóknak, hogy a sajtószabadság felszámolása nekik sem jó. 

Ha Orbánon múlik, a csapból is hazugság fog folyni. Nem hagyhatjuk, hogy minden létező hírportálból ilyen ócska fideszes hazugságok áradjanak! Ezért kell megálljt parancsolnunk Orbánnak és vámpírkormányának! 

Ha még szeretnél igazságot is olvasni, tiltakozz a szabadság felszámolása ellen! Ha teheted, támogasd anyagilag a független sajtót! Ne kattints a fideszes hazugságokat terjesztő oldalakra! De ami talán a legfontosabb: 2022-ben szavazz az ellenzék jelöltre!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.09

Kiket hagyott cserben Orbán az elmúlt hetekben?

Ha a Fidesz-kormány éppen nem árt, akkor sem használ. De általában árt.

  • 2020.07.31

Egyetemi szinten oktatják a hazudozást a jövő álhírgyárosainak - FFF 35. rész

Az év poénja, hogy a hírhamisításban élenjáró közmédia akar a tények tiszteletére tanítani. 

  • 2020.07.29

Csajos csevegésbe rejti a Pesti Srácok a kőkemény propagandát – FFF 34. rész

A Pesti Srácok leánykülönítménye cukormázba burkolja a Fidesz nemzeti manipulációját. Kitöltési útmutató, csak úgy lazán, csajosan – nekünk felfordult a gyomrunk.