Újbudára költözik az ARC kiállítás

Újbudára költözik az ARC kiállítás

Október 2-től a Bikás parkban lesz megtekinthető a neves kiállítás.

Az utóbbi években kis túlzással hontalanná vált az ARC kiállítás. Hagyományosan a Városliget adott otthont a népszerű eseménynek. Azonban 2018-ban a Liget-projekt miatt a Tarlós féle főváros száműzte a kiállítást a ligetből. Közben pedig Néprajzi Múzeum néven egy undorító plázát fognak építeni a park mellé, mozival, drága éttermekkel és ocsmány külsővel.

Újbudai kiállítás!

Az utóbbi két évben volt a Hősök terén és az Örs vezér terén is a kiállítás, idén pedig a Bikás parkban kapott otthont. A képeket október 2 és november 1 között lehet majd megtekinteni. A kerület polgármestere és az alpolgármesterek is nagy örömmel fogadták a közérzeti kiállítást. László Imre megjegyezte:

Mi, újbudaiak hiszünk a művészet és a kultúra szabadságában, a kreativitás erejében, számunkra mindig is fontosak voltak azok az értékek, amiket ez a plakátkiállítás megjelenít.

A Fidesznek nem fontos, hogy a valódi kultúra támogatása. Szerintük a képkiállítás helyett undorító plázának van helye a Városligetben.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.23

500 facsemetét igényelhetnek a XVIII. kerületi lakók az önkormányzattól

Idén is lesz lehetőség az "Ültess egy fát" programra jelentkezni a XVIII. kerületi lakosoknak.

  • 2020.09.22

Somody László: amit a kormány elvesz, mi igyekszünk abból minél többet visszaadni

A vámpírkormány úgy döntött, hogy megvonja a támogatást Iványi Gábor iskoláitól. A kerület momentumos politikusai szeretnének segíteni a bajba jutott szervezeten.

  • 2020.09.21

Kunhalmi Ágnes és Szaniszló Sándor elismerték a tanárok munkáját

A XVIII. kerületben tanárokat, tanítókat és óvodapedagógusokat jutalmaztak.