A baranyai fideszcsicska, Nagy Csaba ünnepli az Index megbuktatását

A baranyai fideszcsicska, Nagy Csaba ünnepli az Index megbuktatását

Nagy Csaba, a Fidesz baranyai bábja NEM emelt szót a sajtószabadság lábbal tiprásáért. Sőt! Ünnepli, hogy a jelenlegi formájában megszűnik a legnagyobb hírportál.

Míg ellenzéki képviselők tömkelege, sztárok és civilek elfogadhatatlannak tartják, hogy a Fidesz megint elgáncsolt egy országos hírportált, addig a helyi fideszes országgyűlési képviselő ünnepel.

Nagy Csaba 2 cikket osztott meg a témában, az egyik a Demokrata publicisztikája, melyben olyan undorító hazugságok vannak, mint "Nyilvánvaló, hogy ez a nagyképű, hányaveti, pimasz társaság, akiket kilométerekről felismerek bármilyen sajtótájékoztatón vagy háttérmegbeszélésen, mert szándékoltan slamposak, fintorognak és pofátlanul nyomulnak, ma nagy hatalom Magyarországon....Az indexesek mintha Shakespeare testi-lelki nyomorultját idéznék: úgy döntöttek, hogy gazemberek lesznek. Miközben úgy tesznek, mintha a magyar sajtótörténet velük kezdődne és érne véget, következetesen megszegnek minden elemi szakmai szabályt. Címadásuk a legtöbbször becstelen, elfogult, hazug" - írja a lakájmédia.

A másik a PécsAktuál cikke, amely a 444 véleményét idézi, majd gyorsan rátolnak egy csomó hazugságot a szintén Orbánék által vezérel Magyar Nemzetből, ebben Gyurcsány Ferencet teszik felelőssé az Index bukásáért, teljesen agyament indokok alapján. 

Nagy Csaba ma reggel megosztotta Szijjártó Péter videóját is, ahol az ügyről kérdezik. Ő pedig kicsit tikkelve, hamis mosollyal az arcán azt mondja, az állam nem avatkozhat bele egy magántulajdonban lévő lap sorsába. Arcátlan hazugság. Hiszen a Fidesz évek óta beleavatkozik a hazai médiapiac alakulásába, lassan mindent bekebeleznek. 

Persze ez nem meglepő, hiszen a Fidesz számára az kedvez, ha az összes létező újságot, rádiót, online lapot, TV-csatornát felvásárolják, és mindegyik azt szajkózza, amit ők lediktálnak, vagy behazudnak. Ezért vásárolták fel az összes megyei lapot, vidéki újságot. 
Orbánék azt ígérték, hogy egyetlen hírforrást sem akarnak elhallgattatni, megint nem tartották a szavukat. Térdre kényszerítették az ország legnagyobb, legnépszerűbb független hírforrását, az Indexet. A fideszesek szeretnék úgy beállítani a dolgot, mintha baloldali hatalomátvétel történt volna. Ez nem igaz.

Az Index újságírói valóban bátrak voltak, ellentétben az Orbán mögött ülő gyáva emberekkel

A fideszcsicskák csak azért járnak a Parlamentbe, hogy úgy szavazzanak, ahogy arra utasítást kapnak. A távozó indexesek kiálltak azért, amiben hisznek. Hiszik, hogy nem elfogadható az a fajta újságírás, ahol fentről mondják meg mit lehet írni, és mit nem.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.10

Dr. Merkely Béla: Küszöbön a koronavírus második hulláma

A hétvégén az előzőekhez képest kb. négyszeres növekedés volt tapasztalható.

  • 2020.08.10

Karácsony: a második hullám elleni felkészülésben a kormánynak kötelessége együttműködni

A főpolgármester levelet küld Káslernek és Müller Cecíliának, melyben együttműködésre szólítja fel őket.

  • 2020.08.10

Példakép: Orbán diktátor haverja épp brutális választási csalást követ el

Eddig is "Európa utolsó diktátoraként" emlegették Orbán haverját, de Lukasenka most szintet lépett a fehérorosz választásokon.