Orbánéknak köszönhetően egyre több gondot okoz az esőzés a Városligetben

Orbánéknak köszönhetően egyre több gondot okoz az esőzés a Városligetben

Amióta Orbánék széttúrták az egész Városligetet minden nagyobb esőzés, vihar óriási problémákat okoz. A Vakok Intézetében még a burkolat is beszakadt.

A Városligetben a víz az úr

Minden eső után le kell zárni a nagyjátszótér vizes játszóhelyét, mert beázik a gépészetet, szivattyúkat rejtő akna - írja Facebook oldalán a Városliget nevű csoport.
Augusztusban többször is le kellett zárni a nemrég átadott Nagyjátszóteret, mert a hirtelen lezúduló csapadék használhatatlanná tette.

Nem járt jobban a Szépművészeti sem, a 15 milliárdos felújítás után először a tető felől ázott végig a pincéig az épület, műtárgyak is megsérültek, aztán a pincében szivárgott a víz, így most a már kész parkolót újra fel kellett bontani, és a csatornát kicserélni - írják.

A Millenium háznál is ugyanez történt. Így először a vízművek túrta szét az egészet, majd a csatornázási művek.

Egészen friss hír, hogy a Vakok Intézetének kertjében annyira összegyűlt a víz, hogy alámosta az utat és még a burkolat is beszakadt. 

Ebből is látszik, hogy mennyire rossz ötlet volt Orbánéktól, hogy betonba akarják önteni a gyönyörű Városliget egy jókora részét. A vámíprkormány ahelyett, hogy minél több zöldfelületet hozna létre, inkább mindent lebetonozna. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.28

A piáló Orbán Viktorral ünnepelhetjük az egymillió alkoholista országát

10 éves a pálinkafőzés szabadsága, a miniszterelnök ezt pálinkanyakalással ünnepelte meg. Így mutat példát a fiataloknak egy felelőtlen vezető.

  • 2020.09.28

DK: Már Matolcsyék is elismerik, hogy brutális áremelkedés vár ránk

A Demokratikus Koalíció arra szólítja fel a kormányt, azonnal kezdjen gazdasági válságkezelésbe.